Slavni pjevač
23

Justin Bieber obišao najmlađe pacijente bolnice u Kaliforniji, fanovi ga u suzama grlili

Klix.ba
Justin Bieber s pacijentom u bolnici Orange County (Foto: Instagram)
Justin Bieber s pacijentom u bolnici Orange County (Foto: Instagram)
Iako se priprema za turneju po Sjevernoj Americi, popularni Justin Bieber našao je jučer vremena da obiđe najmlađe pacijente bolnice Orange County u Kaliforniji. Pjevača su u suzama grlili fanovi s kojima se poslije pomolio za njihovo zdravlje.

Brojni pacijenti i njihovi roditelji podijelili su po društvenim mrežama fotografije i video snimke sa Bieberom.

"Medicinska sestra je ušla u sobu i upitala Victoriu da li zna da ima posjetioca. Kazali smo ne... Može li iko pogoditi ko je posjetio? Justin Bieber! Nikada nisam znala da ima ovako veliko srce. Bieber je proveo dan i sa nekoliko drugih fanova u bolnici, šireći osmijehe i zagrljaje", napisala je na Instagramu Brandie Runner, majka jedne djevojčice koja se liječi u bolnici Orange County.

Djevojčica Brittney Cruz je napisala kako je imala lijep razgovor sa Bieberom te kako su se poslije pomolili za zdravlje sve djece u bolnici Orange County.

"Ovo je dio njega koji svijet zaslužuje upoznati. Njegova prelijepa duša i ličnost definitivno su dodirnuli moje srce zauvijek", napisala je Cruz na Instagramu.

Bieber se na kraju posjete oprostio s fanovima i krenuo na pripreme koncerta. Kao prilikom dolaska, mnogi su ga u suzama ispratili i na odlasku.