Na početku veze sa Selenom Gomez
84
Justin Bieber i Rihanna su imali aferu
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
how yes no
Jako korisna informacija -_-
jedino da je ona njega jebavala a ne on nju jer je mala tetkica
i nju i njega u pakas
otreso bi i nju i njega, too hot su ....
rihana sa miloradom na romanticnoj vecer,234243242 kg svinjetinine,i onaj prco mali sto je nacinoalista najvecna svijet
šta se ložite, ljigavi balavac i ofucana dronfulja samo sebi dižu popularnost ovakvim vijestima, oboje su mega popularni zbog plitkoumnih ljudi, koje čine većinu našeg društva, tako da im ovakve vijesti dođu kao promocija bazirana na udruženim snagama.
Jel ga z g u z i l a haha kao da vidim ona njega strap on uzela i u zicagu hahah
nestalo ku.,j1 para ahahah pa se morala zrtvovat hebga
Zasto ste ljubomorni? Svaka cas liku... Basham ga za muziku, jer je glupost ziva i zato sto izjavi gluposti kao "ja sam Kurt Cobain ove generacije" itd, ali svaka mu cast za ostalo...
A daj vise, on sad ispada glavni frajer fol svaku trebu moze pokupiti.
rijanica je good
Mozda mali dobro lize XD
got money got bitches
Pa cak ni "eksluzivne" vijeste poput ove niste u stanju kopirati... Ovaj derpe je Kanadjanin a ne Amer...
Nije to nista, otkricu vam jednu ekskluzivnu vijest... Rihanna je imala aferu s Miloradom Dodikom! To se desilo u vrijeme kad je Rihanna imala tu navodnu aferu s Bieberom, koja je u stvari samo bacena ko koska novinarima, da se ne bi otkrio pravi Rihannin ljubavnik - Milorad Dodik.
on da ima dobru belegiju ne bi vodo onu malu Selenu za kojom se ni pasce ne bi okrenulo nego bi gu.zio sisate crnke da nonocno, al sta ce jadan, ne moze ih zadovoljit pa bolja da se bruka ne procuje, vako zigu selenu, jes da je mala ko fosna, al ni ona za bolje ne zna, super par