Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pola srbije bi imalo saznali njihovo pravo prezime : Emra, Sukur, Dormuz, Hakomuglu itd hahaha
A pola Bosnjaka Horvat
Ovako su Živkovići pludili na poljinama
Nakon ove vijesti, moj zivot konacno ima smisla. Hvala Klixu...
Cistokrvniji je ovaj nas rom nego prosjecni amerikanac, svega i svacega
kakve to veze ima, fašisto!
Cuj fasisto hahahahha, po cemu je moj komentar tebe asociro da sam fasista, u kontekstu clanka, ameriku su naselili ljudi iz svih krajeva svijeta, mix svega, eto kakve veze ima, kad neka osoba kaze da ima irske, njemacke, nizozemske i francuske korijene, ne znaci da ga treba gledat kao fasista, vec da je amerika mix nacija, a i prvi ne bi volio da ti kcerku ozeni alžirac
Da se kod nas tako vade DNK testovi , bilo bi svasta 😂
Tako je to sa genima Slovena na Balkanu. Ima ih samo 15% sve ostalo Iliri 40% pa dalje do Kelta.
Pa jel Roda ili nije.
Kakve gluposti pise ovaj klix ne mogu zdravorazumski razumjeti............. ovo nije ni za zadruge
Ovo je filozofirao Eckhart Tolle. Kao niste to vi ko mislite da jeste, što mislite da jeste, ili što saznate kroz psihologiju i ostale nauke. Kaže da se filozof Dekart dobro zaje*o kad je rekao 'mislim, dakle postojim'. Niste vi mislilac. Nije to vaš život, već vaša životna situacija. Da nađete život, i da skontate ko ste, imate više portala: gledanje misli, sadašnjost, slušanje tišine, gledanje praznog prostora, slušanje disanja, fokusa na osjećaje i tijelo.
I kad se 'pronadjes' pogledom u ogledalo(ah to sam ja!) opet vidis da je rad stvorio covjeka a ljenost i otpor radu i stvaranju najaci neprijatelji covjeku. Zbog ljenosti i otpora vecina samo moze sanjat o realizaciji sebe. Jednostavnim radom ne samo za pare, vec zbog sebe da postanes covjek kakav zelis biti, vremenom kad se pogledas u ogledalo sve vise licis na 'onoga' kakav si u dusi.
Zamisli koliko besposlen moraš biti da češljaš ovakve podatke.
I šta ćemo sad? Biti zdravi, biti zdravi, biti biti biti...