Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ii nije je sramota...pored oca :O
Kćeriiiii mojaaaa Begiii da li da te daaammmm :D
necu babo necu Beeeeguu, Bego je bekrija hodat cu bez dimija necu babo necu necu necu
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
uf, grozna
Ja Bgm nezz kako ljudi izgube potpuno stid, pa ako je njoj svejedno sto hoda ovakva bar bi se on trebao crveniti i nedopustiti rođenom dijetu da bude gola pred njim i pred cijelim svijetom...Neke se stvari ne mogu kupiti novcem...
Šta će je biti stid, ili njega ili nje. Koliko sam puta čula u BIH da je kćerke stid skinuti se u kostim pred oca. Pa zašto? Je li ti otac poremećen? Sve nešto stid, stid. To su samo sise! Na ovom svijetu ih je toliko da bi trebale biti normalna stvar. Sve ti je to stvar odgoja. Moj otac se recimo grozi na takve očeve koji terorišu svoju djecu tim zaostalim primitivnim razmišljanjima.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
sram ihalal joj odjeca al jbo joj mtr telefon u ruci sta ce, javiti se ako je prozove momak ili ko vec bolest
***o ti kcerku ahhahaha
joj ovaj murinjo će me raspametit
zasto bona:)?
sta je muri mozes drzati disciplinu i kulturu igracima a kcerci nula bodova. I samo da ti kazem kcerka ti izgleda kao da ima 30 god ... e jesam ti se nagovorio !
https://www.youtube.com/watch?v=4HDLMwXKL2Y&feature=youtu.be&t=4m20s Matilda, 17 godina ocam :)
Realno im9a i bolji u. pazaricu
ciganija
Koliko nekih glupih osuda kćerka sa ocem, gola, bla blaaa. Ta odgajana je u tom duhu. ne vidim problem. čovjek ponosno stao kraj svoje kćeri i ona ponosno kraj njega. Bolje da se skinula pred ocem, nego kod nas, pred ocem se zamotala, ha iza ćoška naked bitch. Poznajem masu žena koje imaju problem skinuti s eu kupaći pred svojim ocem, što je meni isto tako odvratna činjenica.
Ma ti si odvratna sama od sebe izgleda
Jesam, moraš biti u ovom društvu koje te pokušava oblikovati po svojim nekim bezvezenim nepisanim pravilima. Divno je biti svoj. Nekom sam i divna. Sve kako kome.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa kako strogi Mourinho koji nema dlake na jeziku i onako toliko mnogo ima pod kontrolom (oko 30ak igraca, pomocne trenere i jednu doktoricu) nije u stanju da kcerkici kaze da to ne valja a pogotovu ne kad tek imas 18 god.......
vid Matilde;)) ba sise... puščala ;))
jes' grdnaaa
Nisam rekla za sebe ništa, rekla sam da je ona grdna. Ali od tebe sam puno pismenija.
Vidi je pravi ganci, ko sa male nevjeste
Možda ova njegova kćer i ima tih 18 godina ali imam neki čudan osjećaj da je puno prešla.
Blago njemu kad ima ovako "pristojnu" kcerku :) :) Ne'do bog nikom!
Rodila je majka, babo zaboravio svratiti u Almu Ras kcerki po grudnjak....
Konjino jedna grudnjak nije zdravo nositi
danko.marin nije zdravo istresati frustracije po forumima. Mozda nije zdravo nositi grudnjak, ali treba zbog predigre i otkopcavanja jednom rukom. Ako ikad u zivotu budes mozda imao priliku da budes sa zenom skontat ces me ;)