Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pored Dodikove politike cete sigurno i pokrepati od gladi, i za razliku od vas barem znamo koliki nam je deficit,pa i pored svega udarate se guzicama da se zaposlite u Federaciji.
pa drugovi iz smrdske mogu provesti andju i breda po imanjima tih prognanika. mogli bi za tu specijalnu priliku otvoriti jos jednu masovnu grobnicu. to su turisticke atrakcije republike smrdske. zgarista i grobovi.
Bolje i \"pokrepat od gladi\" nego prositi okolo. Uostalom, FBIH je oko 500 miliona u deficitu, pa sad hajde da pricamo ko je u goroj situaciji.
OGLAS RASPISAN: Dala sam sebe na usvajanje po mogucnosti zelim kod Breda i Angeline , parola Vodite me odavde :((((((((((((((((((Potpis Bosna:)))))))))))))
Vama u Smrdsku niko ne dolazi,a siromasniji ste od Federacije sigurno.Valjda ljudima svejedno i da pokrepate svi od gladi,toliko ste omiljeni u svijetu.
Nisam Brad, al mogu pit...
Dosli da posjete siromasne i otisli u FBIH, znaju oni dobro situaciju u BIH,
HEEEEELJP BAAAAZNIAAAAAAA, ANDZI END PITTTTTTT, HEEEEEELP AAAAASSSSSSSS
dosli garant da usvoje Pipu :D,da mu da Andja si.se,tj. Brad ki.te :D!
Bogme svaka cast !
Vama Bog ne bi udovoljio.Kad niko ne dolazi,sto ne dolazi,opet ako dodje sto je dosao.A vi iz Smrdske kipite od zavisti.Stoko nekulturna.
Poštovani, Gdin. Pitt i Gđa. Jolie-Pitt, su došli da prisustvuju 24-tiom Oriflame BH Fashion Week-u. Zar nije očito?!?! PR Oriflame Fashion Week-a
Koji izljev antibosnjastva zapakovanog u cinizam? Stvarno, demokrata sam, mogu prozvakati svakakve gadosti, medjutim sto su braca Simic uradili od ovog portala, ovo je dno, dna. Sto se tice ovo dvoje, pa ima vise siromasnih i siromasnijih u jednom dijelu Los Angelesa nego u cijeloj BiH.
Sve je to fino, ali iskreno mislim da je prece da posjete izbjeglice u drzavama koje su u puno goroj situaciji. Problem izbjeglica u BIH treba svaljivati na nesposobne politicare u ovoj drzavi.
EXKLUZIVNO!!! Nana Zumra otisla po penziju