Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li i on dobiti cuku?
Da li znaš čiji je to cuko? Evo odma da ti kažem, ti si prvi sa kojim dijelim ovu ekskluzivnu informaciju. Drži se ... to Šešeljevo. Živa istina. Šešelj ima šarplanince ... ne jednog, nego farmu takoreći. Dao je jednog za džabe, da bi odsad prodavao štenad po $4000.00 ... do sad su išla pa i za $500.00 po komadu. Eto, pa ti možeš a i ne moraš vjerovati. Ja uvijek istinu zborim.
@SabahudinKurailo a sarplaninici su siptarski psi
star wars u hrvatskoj, depp u srbiji, skaka dijeli sanke u sarajevu
ahhahaah
Bezbel dosao snimati neki film o pederima, puna ih srbija ;)
Deepe gdje ces tamo usmrdices se kao i putin vidio si koliko se kupo
srbi se vesele i ibrete da im neko hoce doci,sad ce ga SPC proglasiti svecom,a bolje mu je neka se pripazi da ge ne iskaraju popvi u nekoj od crkvi,kacavenda je bacio oko na njega vec duze vremena!
nece valjda glumit strazara u Banjici?
Kakva narkomancina i budaletina, poBogu si!
Dobar glumac. Bio prije 25 godina. Vjerojatno je došao da snima neki movie o neandertalicma, što bi drugo radio u Pashaluku!!
Sace da ebe beogradjanke
Reditelj Nemanja K. ti neće oprostiti odlazak u neprijateljsku Crnu Goru
Zato nam ne daju prodaju živinih toplomjera
A moš misliti časti,može doći i sv. Petar,kad narod koji tu živi i ostaje i dalje u većini nije normalan
vucic nema cuku damu da ali ima dacica i on laje pa toje isto,
razlika izmedju bg i sa?....sa placa glumce da dolaze a bg dobija pare od glumaca jer tu snimaju filmove i reklame....dobrodosli prijatelji
Trovanje živom u Japanu je usko vezano sa Beogradom i Podgoricom. Baš neki globalni scenarij. Mislim da ovaj region nema veze sa "živom" jer je ovdje "život" sve manje prisutan.
depp ckaljaje zakon,