Zasvirao na dodjeli MTV nagrada
75
Johnny Depp oduševio umijećem sviranja gitare
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eeeee moji Ameri kad je Johnny svirao sa Partibrejkersima... ccc nemate vi pojma!
moras biti d.e.b.i.l. da mislis da george carlin je NORMALNA OSOBA. Jarane informisi se malo. U USA se sve svira i pjeva uzivo a ne kao na balkanu. Koja bi to bila sramota da neki band pjeva ili svira na playback. Go Johnny, go. Johnny svirao sa Partibrejkersima. ima li se to gdje vidjeti. Mora da je dobro.
I ja sam našao na YouTube slučajno mislim da je to pred sami početak rata snimak. Zadnji put sam slušao i gledao Brejkerse prije 3-4- mjeseca u Sarajevu i bilo je nenadjebivo Cane lud kao i inače, Anton dere na gitari koncert do jaja! Pozdrav iz Mostara!
Priceless man. Ovo je ludo. Nisam znao za ovo. Kako bi znao kad je bio rat u Bosni. Sta propusti jeb.... Imali li ovoga jos, DVD, ... bilo sta. Ja sam u USA. Pare nisu bitne. Ono na 0:46 mi izgleda ko zguzvane tangice (zenske naravno). Ja ludnice jeb.... Go Johnny, Go. PS - Za nevjerne Tome i ovdje je svirao na playback. Jaaah.
Naučio ga jaran Nemanja!
http://www.youtube.com/watch?v=Z1C574mkfnc Obrati pažnju kako Caneta neko iz publike na 0:46 pogodi nečim u glavu ;)))
Ovaj DEPP je looood ko struja. Sad ce papci reci, ma montiranooo garant.
@D\'Boy - Yeah. Mozda sviras ali zato ne glumis jarane. A nisi ni Johnny Depp pa se ne vazi :)
Ovo ja sviram sa svojom \"budalom\" sto on sa dvije ruke...
moras biti d.e.b.i.l. da mislis da ON ZAISTA svira
sta drugo za reci