Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bože daj mi takav neupsijeh, nek prati kroz zivot!
srklet je to veliki bolje bit propalitet
Jack Sparow , koji lik !
hehehe a fakat ja sam uvijek govorio nikad nisam vidio dva veca antitalenta za glumu od Johnnyja i Keanu Reeves. Svaka uloga isto lice gumena maska sve, sve... a preplaceni obadva. I onda pljuju po Stevenu Seagalu a nije nista gori od njih. Mozda je i bolji opet nekad u filmu bude poneki novi karate potez
bitno je da se placa...
Dabogda svi mi bili ovako neuspjesni a milioni nam na racun dolazili
on nije neki dobar glumac ( u smislu glume) al ja sam svaki film pogledao u kojem je glumio, ljudi ga vole!!! sinpatican glumac!!!
Di Caprio najpreplaćeniji glumac, to ste vi nešto pobrkali
Evo nasikir'o se Johnnny...ode popit' pivu da se smiri...
daj meni na ovu listu,ihhh
Pa šta njega boli đon za to, onaj ko je režirao i ko je scenarista bio za taj film su krivi sto je film promašaj.
Zar nije uspjeh ako si preplaćen :)
Pa dragi Klixe, Alice Through the Looking Glass nije naucna fantastika! :((( . A to da Johny Depp nize neuspjehe - prema Forbesu: Johny Depp, zarada za 2016 godinu - 48 miliona dolara. Sta ja znam, meni to izgleda uspjesno :)))
---- niže nasupjeh za nesupjehom a ostaje najviše preplaćen u Holywoodu ! Ovaj Holywood posto ko PArlament BiH ! pa nije Depp poslanik ili ti nekadašnji narodni deputat, pa da vako SLABO GLUMI a dobro uzima pare. O bijelom hljebu drugi put. GLedam na panioma u IStočnom Sarajevu plakate sa desetinama hiljada koje je Majkićaka uzela za penziju i nastavila krvavu odbarnu Srpstva kao penzioner.
Džaba mu neće ih u grob ponijeti ko bi naši lopovi sa vlasti...
sjedi i preplaci
dobar je Johnny glumac...