Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
punk is not dead! jel tako Johnny, dole licemjeri svih boja i muzickih pravaca.
Johnny Rotten je car vazda bio i osto!!! covjek bez dlake na jeziku iskren i neumoljiv. ovo jest istina; ovi ufuratori od salonski angazovanih muzicara tipa Bonna koji je pravi onaj irski shkutor, da nije ne bi Johnny ovo izjavio sto je izjavio.
konačno neko normalan
čovjek je u pravu. bono je samo simpatična maskota koja šupljom pričom obmanjuje svijet. šatro dijeli pare, a svaki dan je sve bogatiji i bogatiji.
a sta si ti rijesio kl.os,a.ru??? kako me nerviraju ovi bezvrijedni lokalni pi,z,de.ci... on bar pokusava, a ti jedes g.o,v.n,a...
svaka cast dosta vise preseravanja bono, angie, clooney, i ekipa ovo ne rade zbog dobrote nego zbog preseravanja i lične koristi od marketinga. Tačno, nakon svojih kreativnih dana Lyndon se povukao iz javnosti, s druge strane se bono nakon što je od umjetnika početkom devedesetih prerastao u pop zvijezdu tipa lady gaga koristi aktivizam da bi njegova nešto značila. Bono je kao \'\'naš\'\' Brega, biznis biznis biznis. Mali bono koji je za sunday bloody sunday odgovoran je i bio neki umjetnik. Čestitke pistolsima - F U C KK BONO.
STA SE TI BJEDNICE JAVLJAS? STA SI TI UCINIO KORISNO ZA SVOG ZIVOTA.... BONO KRALJ!!!
Ubi ljubomora o.O Bono je dovoljno pomogao svijetu. Vise nego bilo koji roker. Osim Geldofa mozda. Besplatan koncert u Sarajevu, koncert za tibet, Live Aid sa Geldofom, Live 8 samostalno, ONE campaign, (RED) Campaign (svaki kupljeni red proizvod, neki procenat ide za Afriku), kampanja za Aung San Suu Kyi, burmansku aktivisticu za prava koja je ovako, slagat cu te, 10 godina provela u kucnom pritvoru i sada najvise zahvaljujuci njemu je na slobodi. Onda da ne govorim da je 2000 bio najglasniji za otplacivanje dugova zemljama treceg svijeta.
Ah sto je neko isfrustriran sto je pao k* za ledja! Upravo zbog toga sto je Bono toliko \'\'glasan\'\' o milionima nacina na koje se moze pomoci ljudima, skupilja se ogromna suma novca! Naravno da Bonu nije problem dati koji milion, covjek je zaradio!! Ljubomora je opaka bolest, brz oporavak zelim :)