Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam šta je problem??Istina?Otkad?? Dosta židovskog kmečanja ni za šta!
Razapet će ga sad ko Mel Gibsona....Mel Gibson napravio historijski film Pasija i kako su židovi razapeli i ubili Isusa i lik je postao najomraženiji u Americi i postao predmet ismijavanja.
Mel Gibson je u pijanom stanju kritikovao jevreje i onda su mu svi u Hollywoodu zatvorili vrata. Tek nakon toga je, u svom aranžmanu snimio Apokalipto i Pasiju. Na ovu jevrejsku klapnu su najosjetljiviji u Hollywoodu jer tamo SVE drže jevreji i osvetnički su nastrojeni na svaku kritiku.
ko li kontrolise sve svjetske medije? 🤔 sigurno Tibetanci
...ovo im je bio prst u oko,a na kraju su samo potvrdili ono sto je napisao na Twitteru...
Pa u Americi ne smijes ni muslimane kritikovati, a za crnce ako u sali nesto kazes mozes se oprostiti od dobre karijere.
A da li se neko pitao zasto su zidovi jako zastupljeni u bankarskom, medicinskom i pravnom sistemu? Mozda zato sto uvijek i prvenstveno sve ulazu u kvalitetno visoko skolovanje svoje djece.
Sta mislite , da cu bojkotirati negove Filmove ?
@jbronko1 ...on je nakon ovoga zavrsio sa snimanjem filmova...moci ces samo gledati one koje je nekad snimao...njemu uskoro slijedi neka optuzbica za silovanje,pedofiliju ili nesto slicno...
Činjenica je da u Americi ne smiješ ništa reci protiv Izraela, a pogotovu Jevreja. Pogotovu ako želiš bilo sto u životu postići
.. pitanje je sada "ko vlada botovima" jer očito da su i oni antisemiti. Istina uvijek pobijedi osim ako je istina antisemit...
.. pitanje je sada "ko vlada botovima" jer očito da su i oni antisemiti. Istina uvijek pobijedi osim ako je istina antisemit...
Strateški ih je hendikepirao, da ga nisu napali, prenio je poruku, napali su ga-potvrdili su
nema nikakve lazi u ovom!
Trebao je samo staviti ovaj Volterov citat, bez ikakve slike, da ljudi malo razmisle, a ne da im se sve servira. u islamskim zemljama ne smijes nista reci protiv islama da ti ne ode glava, a u fekalistanu ne smijes nista reci protiv alije i bakira zivkovica, jer su im dezurni krivci za sve dodik i covic. Ali kad ismet hadzic kaze da ulica u sarajevu ne moze nositi ime 1. predsjednika nr bih i zavnobiha, jer je srbin, onda to multi-kulti ba-lijama ne smeta.
@diablo23 ali im zato smeta damir niksic koji je raskrinkao nacionalizam i fasizam tog istog ismeta hadzica, koji je dobio cin komandanta samo jer je mutevelija, koji nije bio ni na jednoj liniji u ratu i citav rat se svadjo sa zenama pri podjeli humanitarne pomoci ko ce koji lanc paket dobiti. Njemu ste dali zlatnog ljiljana. To je vasa junacka tzv. Armijabih, koja se postrojavala uz tekbire i poklice: "za koga? Za alaha. Protiv koga? Protiv vlaha." davno ste vi ba-lije raskrinkane.
židovi se unaprijed prepoznali...ko i žene koje nikad pite nisu razvile..
Jedno je izazivati Jevreje a drugo cioniste.
Bravo John 👏