Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad tamam pomislis da ne mogu biti ble.saviji, \"novinari\" saraj-iksa uspju dokazati da mogu biti jos ble.saviji...
Muhamed Ali je jednom prilikom rekao da je promjenio ime jer je licno on osjecao da njegovo prvobitno ime nema \'\'tezinu\'\'.. da je šupljo i beznačajno... itd, itd.. ali redakcija je to odma protumacila kao da je znacenje pronasla u oxfordovom riječniku
@redakcija i svi vi gole praznoglavci. Jeb.em vas sve glupe i praznoglave, šta se mješate u latinski kad ne znate niti šta je latinski. CASSIUS je prastaro rimsko prezime. Moguće više značenja, izvorno od riječi za šljem, dvorac, ili to što vi smatrate za šupalj, prazan ali ne u tome značenju, nego u značenju kao umišljen. I na koljena bagro pred prastarim Rimskim prezimenom.
nije ni cudo da mu je dao ime sa takvim znacenjem kad ga je on onakav napravio
DOKAZ KOLIKO NOGOMETASI IMAJU U GLAVI HAHAHAHA
Nisi jedini...;)
Ja mislio dao mu ime Muhamed