Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velikan, najjaci glumac u historiji. Po traileru se viejelo sta je uradio u jokeru, a tek kritikama. A od filma ocekujem jos i vise
Upravo pogledah film veceras Znaci kapa dole majstore, ne bih se usudio diskutovati o tome da li je bolji on ili ledger, obojica su uradili strasan posao... ali gluma njegova u ovom filmu me ostavila bez texta, te onaj ludi smjeh i ostale manijakalne radnje koje opisuju jokera Na par momenata me je cak i prestravio... Svaka cast majstore, svaka cast! Ovo ce se pamtit dugo
Film je remek djelo. Frajer Jokera odradio u fulu.
@fandango bas jeste!
heath ledger je takodjer imao problema zbog uloge dzokera... just saying... ocigledno je da uloga dzoker nosi veliku odgovornost :)
haj ne rise pogledaj kako je christian bale smrsao za film the machinist pa nije nista seruckao nikom...
Jeste, mozda i najbolji primjer.
@bubbi mojne jest govana, Baleu je to pravilo problem isto kao Phoenixu. Obojica su se posvetili ulozi i odradili odlican posao, a svako ima pravo da prica o onom sto je radio, lik je celebrity i to je to, nije neko preseravanje tipa slupao sam svog ferarija od 400000 jer sam se ludo napio, nego pa, bilo je tesko radit tesku ulogu. Covjek je lijepo odgovorio na pitanja vecine, tako da bubbi moj..