Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakva je ona glumica, više je zaradila snimajući reklame, filmove slabo snima, a gledajući na užasan nedostatak talenta nije ni čudno, samo je u medijima kad priča o izgledu, rađanju djece, o glumi i ulogama ni riječi. Uvreda za prave glumice, neka je, ali je ne zovete glumicom.
definicija ljepote - Jessica Alba
Pravim mušku djecu s garancijom. Prijave slati na PP.
"Bilo je stresno jer sam uvijek analizirala sastojke proizvoda koje sam im davala...",...nezamisliv je i neizreciv stres i horor u kojem danas živi prosječan Bosanac,kada pročitam ovakve izjave otvore mi se oči i jasno vidim psihijatrijsku kliniku "Balkan" u kojoj provodimo i gubimo svoje živote,i mi i naša djeca...!!!
Poslije hebanja nema kajanja.
Dajte djetetu neko lijepo muslimansko ime.
Navedi makar jedno muslimansko ime...
Ustvari izgubila si mene!
Drage ZENE, DJEVOJKE, GOSPODJE, DRUGARICE... Nikada ne zaboravite vasu najvazniju misiju na Zemlji, taj prelijepi dar PRIRODE: Biti MAJKA!