Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
upravu je..uzasna je ..
Joj koji ste vi seljaci od ljudi majko mila. Na bilo sta da se spomene odmah okrenete na vjeru i naciju i pocne prepucavanje. Idite okopajte one bašče u korov vam se sve zadalo a posebno vazi za GORNJU MAOČU!!!!!!!!!!!!!!!!!
Svi vi zajedno sa seinfeldom joj samo mozete pop.sit.
Svi koji vole gagu su retardirani.
Odvratna je. Fakat dje je Pipo?
danas se \"cijene\"budale,kreteni,pederi,golotinja,sve ono što je nekad bilo nezamislivo.najgore od svega je to što ako ne pristaješ na te stvari nisi \"cool\",moderan,zabavan,interesantan. ipak nije mi žao što nisam moderna.
ima li dje pipe?
tako je komsija
potpisujem 100%, sve maloumnije generacije dolaze, ne treba se ni cuditi vise..
gaga je legenda, i mislim da mu je zapravo bilo drago sto su mu je doveli.. stari lisac samo se izvlaci :P Gaga provocira, pa sta. Nekada je i madona provocirala za svoje vrijeme.
Jerrry ne laprdaj.
CAR!!! Svaka mu cast za komentar, jeste idiotkinja retardirana, sto vise izgleda kao kreten to vise degenerici trce za njom...
i samo da dodam da nikako da se nacudim komentarima koji su vezani za neke druge teme, a ne za naslovnu. to mi je cudnije od gage.
Uvijek sam voljela ovo Seinfelda!
tako ti je brate dragi, zato se i radujem kijametskom danu!