Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On njoj govori da je razmaženo derište , a lik izudaro producenta zato sto nije bilo vruce hrane na setu , i ko je ovdje razmažen ?
stvarno Greta si pretjerala, pusti majmune da razjebu i ovo malo što je ostalo
Kralj.
Ma našamarat i pisi zadacu, ne pametuj
Neka se djevojka bori i izrazi svoj stav (pa čak i ako nije u pravu). I političari pričaju godinama kojekakve gluposti bez posljedica. Ko vama brani da se borite za svoje ideje. Naravno, lakše je kritikovati po forumima. Na mladima svjet ostaje, ako im išta ostane.
Seljachina obicna, nikad mi nije bio zanimljiv a sad je samo pokazao koliko je zatucan.
Eto, i Jeremy sad neko i nešta pa se i on pita. Šta li misli Mufid Memija o svemu ovome?
@redrox Mufid je na sastanku sa Memijom, trenutno. Po zavrsetku istoga, iznijece zajednicko saopstenje, koje ce se odnositi na njihovo misljenje.
Nemoj je Džeremiiiii, #metoo 😂
Covjek je u pravu.Nemajuci drugih briga, dokona mala Svedkinja se glupira o stvarima koje uopste ne razumije.
Neka te budaletino...
ljudima ocito vise smeta ko je rekao nego sta je receno. naucnike ocito niko ne slusa i ne uzima za ozbiljno. neka je djevojcica malo zatalasala, svaka joj cast.
Nek’ si joj rekao vala. Jadna curica, iskoristavaju je roditelji...
Potpisujem sve sto je rekao. Kralj bio i ostao, stavio balavicu gdje joj je mjesto
Gle ovoga pedofila
Ne razumijem tvoj komentar. Halalit cu ti.
Ovakvih boraca ima u svakoj zemlji..pa i u bosni, ali nemogu doci do publiciteta kakav je ova histerična cura dobila
Ovaj kreten kao da nije dobro cuo sta je Greta rekla. Ona upravo kaze da se cuje rijec naucnika koji upozoravaju na klimatske promjene, ali su svjetske vodje ti koji mogu nesto pokrenuti. Ovaj smrad je sigurno ljubitelj Trumpa koji je izasao iz Pariskog sporazuma.
Jeremy, budi dobar konj i ne trči pred trudu.