Video s Grammyja
20

Jennifer tvrdi da se super provela sa suprugom, ljudi je napali: Bijedno, ostavi ga na miru

D. J.
Foto; Instagram
Foto; Instagram
Nakon što se cijeli svijet smijao Benu Afflecku i njegovom neraspoloženju na dodjeli Grammyja, njegova supruga Jennifer Lopez pokušala je popraviti štetu.

Na svom Instagram profilu objavila je video sastavljen od niza fotografija i snimaka na kojima poziraju nasmijani i dobro raspoloženi.

"Super provod uvijek s mojom ljubavi, mojim mužem", napisala je Jennifer uz objavu, ali većina nije u to povjerovala.

"Ovo je oličenje Instagram sreće naspram bijede u stvarnom životu. Ne možete nekoga procijeniti po najljepšim i pomno odabranim fotografijama... Stvarni video zapisi i slike iz te noći koji su namjerno izostavljeni iz ove montaže, pričaju drugu priču", "Dobar pokušaj, ali Ben je i na ovim fotografijama nesretan", "Ostavi ga na miru. Očito ne voli takve događaje pa idi s prijateljicom", "Ovo je toliko tužno gledati", "Poslije onih videa gdje mu provjerava piće i na kojima ga galami kao da je dijete, ovo je užasno", samo su neki od komentara.

Podsjećamo, snimke s dodjele Grammyja na kojima Ben izgleda nezainteresirano i pomalo tužno postale su viralne, a navodno je Jennifer snimljena u trenutku kad govori suprugu da se malo nasmije.