Nastup pred 20.000 ljudi
3
Jennifer Lopez zapalila Lisabon
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da ga je ovdje stavit
milf!!!
dajgle joj buljakera, k\'o sasija u vw bube
pa gdje su kanaderi? :(
Vec izlizna ploca fudbaler-manekenka... Ti fudbaleri su neizivljeni jadnici koji su citav zivot trckali za loptom , turnirima i karantinama pa kad ih uhvate ove sponzoruse izgube glavu i karijeru pa postanu alkoholicari.. Volili bi da nam neko dadne statistiku koliko tih parova opstanu zajedno i javiite namobavezno kad se razidzu
jesam li ja jedini koji je konto da je ona fakat nesto zapalila, o jbt jesam glup
Poštujem J.Lo kao pjevačicu kao i njene nastupe,razumijemo da moraš nekako privući gledanost na sebe na manje moralan način da bi uspio, to stoji u šoubiza,al\' pobogu ako si majka onda i budi ,posveti se djeci .
Ovaj bleno u medjugrudje a ovaj drugi zgrabio brijegove
ova lopezova mala je postala toliko ofucana i dosadna, da vise ne znam ko se moze loziti na nju
Dobra ova ... neka je milf stavio bi ja njoj...
vidi što k..m.i.c.a drpa g.u.z
ZAMISLI ŠTA NIGER KONTA..DOBRILA MU:)
Obicna prdara.
joj crnjee axax