Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
podero bih je ko focak rodni list !
opet lazete, vidjena na Ilidzi sa emirom hadzihafizbegom
hahahahhahahahahha ubjedljivo najjači \"poder\" hahahahahahahhaha
Rasturio bih je ko Nato Libiju....
Streso bih je ko divljaku.
Slozio bih je ko metar drva
auuuuuuu on je meni dobarrrrrrrrrrrrrrr k\'o dobar dan
Naprijed, nazad,levo,desno,dublje,pliće,nek se moje biće miće... JLO Hajde da razmjenjujemo gene...
guzio bi je.hvala.
podero bi je ko kontrolni iz matematike
Ma šta bi vi ....joj kako vam nije mrsko pisati ovakve prostote...pa vi ste bolesni...a što se nje tiče vala baš je dugo bila sama ha ha
E ovaj je za nju lik a ne onaj štakor Mark Entoni
Zao mi je Mark Anthony-a, zbog toga sto je toliko zelio sacuvati taj brak, a ona NE...ruzno je kad ti trebu pokupi neko ovako takodjer poznat pa umjesto da je covjek zaboravi , mora citati o bivsoj po novinama s kim je grah rucala, sherbe popila itd...sve u svemu bradley cooper odlican glumac, poznat po hangover-u iz oba dijela...a takodjer preporuka njegov posljednji film Limitless (2011)
Svi bi vi to jezikom
Podero bi je ko lud 100 eura.
ovaj put ok, ali nemoj vise, mislim poklopac, kazu nije zdravo, ozbiljno. struzi kasicicom, bolje je.