Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jest stavrno prelijepa
Po kom kriteriju!!!??? Najbolje je RAMBO AMADEUS rekao: \"Jedno te isto\"! Vazda iste face gledamo, stalno se o njima vrte neke teme, sta je pojela, sta vozi, sta radi, milion drugih ima tema da se pise vazda zapnu za jednom! SVE DOK ONA TROSI MILIONE za sminkanje, za ljepotu, ona za mene nije najljepsa jr je to proizdvod hemije! MOGU MISLITI NA STA LICI UJUTRO KAD SE PROBUDI, a da oko nje nema 15 000 sluga koji ce joj peglati lice i sminkati! DAJTE BA MAJKU PRIRODU, ENO MONIKA BELUCI JE ZENA SVIH ZENA! Ova VOZDRA!
ne samo u 2011. ona je meni uvijek najljepsa :D go jenn!
u svojim mladjim danima nije bila ovako lijepa.. za razliku od svih obicnih zena koje se poruznjavaju kako stare, ove ovisnice o plasticnoj kirurgiji, silikonima i botoksu su sve ljepse sto su starije. lijepa jest ali jest i istina ovo sto ja kazem.
Dođete li vi kad u Mostar da vidite šta su žene......
Prelijepa jeste, najljepsa nije,
Garant stigla vijest iz \"Zavoda za slijepa i slabovidna lica \"
Sexy je pichon,nema zbora
Tu nagradu treba dati hirurzima koji su je operisali
KOJA JE TO BUDALA PROVALILA ??? pa i moja zena da ima ostrvo, mozda bi i ja bio proglasen za najljepseg muskarca . al u k...