Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glupani jedni nije dodge ram kamion nego pickup truck
Ja bio s tobom, J Lo. Bez kupovine, onako iz ciste ljubavi.
meni zena za godisnjicu braka kupila biciklo s tri brzine..pukla mi felga pa je priredila humanitarni koncert da kupimo novu, pa da opet s rajom mogu niz mahalu letat..ne zna Jenny sarmu savit ko moja Nusreta..ne dam ja nju nikome, bogami!
Joj Jenni iskorištava te ko selo jednu kozu, a to češ shvatiti tek kad bude kasno, tužno je kad i ljubav moraš kupovati :D
Na Bosanki se prevodi kao pick-up ??? Ne zna se ko je ovdje gluplji.
ma kupila mu kamion da bar nesto izgleda vece od njenig razguzanih zovagu jes se zenska razvalila u pm
ma za njega je MAN ili Actros ..
dobro mali udara,jebi ti 18 godina starija...
This article is about the full-size truck. For other uses such as the full-size van, see Dodge Ram (disambiguation).
on 25 i u punoj snazi a ona 18 godina starija i ...čime li je zaslužio ovakav poklon...
Pick-up ili pick-up truck je vrsta automobila najčešće baziranog na terencu, a uz putničku kabinu ima pripojen otvoreni tovarni prostor. Iako pripadaju automobilima, pick-upove se u Sjedinjenim Državama često zbog njihove veličine naziva truck (kamion), a u hrvatskom se jeziku za njihovo opisivanje često koristi riječ kamionet.
Skolski primjer muske sponzoruse XD
k.u.r.v.a
Ja reko coek dobio kamion od 12m , nabijem vas .
e neka si mu kupila ........ i ja bi kupila buggatija svakom musku kad bi bio dobar al nema dobrih ... zato nista ne kupuj nikome sretno jenny
Kupila djetetu igračku...
HAHAHHA Cuj Kamion HAHAHAHAAH