Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se oni u miru razilaze bez ruzne rijeci A da su se u BiH bilo bi HEBO ON SVE SVOJE KURVANJSKO I ONA SUFLIJA MALA STO NAM CUVALA DJECU DABOGDA MU OTPO NEMOGO PISAT NA NJEGA
Covjek povalio zenu koja brine o njegovoj djeci. Desava se to stalno i svuda, cak i u Bosni.
razmisljam ovako. da je ovaj ben aflek automehanicar iz semizovca i to uspjesan automehanicar i da ima sve kvalitete koje ima kao glumac. pitam se dali bi ga pozdravila a ne nesto vise. Zato nek si dzenifer grebe mater
Ne kontam nikako ovog Affleck-a. Dama od zene, ova Jennifer: inteligentna, uspjesna, posvecena porodici i njemu, ne znas il' je ljepsa il' zgodnija, 'in love'... A on? Ganja sobarice. Moj Ben!?
@suave...Ako ti je ova klix-ova slika prvi put da vidis Jennifer Garner, onda te razumijem @wolfix...ako se dobro sjecem, Affleck je ganj'o pola Hollywood-a, od Jennifer Lopez pa nadalje. I kontam, smirio se, nas'o dobru zenu, djeca tu -Jennifer naradjala,...Zasto se onda zeniti??
ne radi se o tome da bude ljubavnica bude bolja, ljepsa i to, nego da je drugacija.
Prelijepa glumica???
@mmirna ja ba ?! Ni ja ne kontam. Reko im tabloid sta li
busio dadulju hahaha..trebala si se osvetiti sa vrtlarom
Cuj osvete, samo noga
...na kuhinjskom stolu, s one strane na kojoj jede.
Aflek je veliki kockar.