Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na osnovu njenog savjeta Jennifer, neko je zakljucio da bi ona mogla roditi Bradovo dijete. Pa gdje je tu donirana sperma???
@sarajevo-x KAKVO VAM JE OVO SRANJE OD VIJESTI???
@savjetnik Ostavi ti podatke svoje...:)
angelina je izmislila ljepotu za ovu rugobu... kome li je ona \'\'lijepa\'\' , kuku
sve spice brane jen, ma zna se ko je ostavljen..zivjela angie..ljepotica
pitari su svugdje u modi
ova jen mi ima onu spicastu facu kao neka hinjava namazana zena..ne svidja mi se.. angie je bolje
Bože članka, žena trudna odavno, a oni sad ove neke nebuloze objavljuju...
Da Vam ova vijest nija malo zastarila, ako ovo uopšte možemo nazvati vješću? Već je objavljeno, mada me ni to ne interesuje, da je Jennifer trudna i da nosi blizance.
Glupa FUNJARA od 40 i kusur godina koju NIKO neće,i koja će do svoje smrti biti opsjednuta bradom pitom sirnicom koji je na vrijeme POBJEGAO od nje
za nju odma potpis na papir, crno na bijelo bez razmisljanja :D
ma nek rodi stallone-u... ima vece misice a brad ima djece i previse. a ako je to problem, nek maca nadje pittovog dvojnika :)
ippak, angelina je boljaaa!!!
Ulazi portir u sobu u jednom hotelu i goli i Bred i Jennifer a on ko iz topa jal tebi Bred sm.rde noge, il mirise Jenniferina p.i.c.k.a..
Evo, da ne bude sve tako crno, ja cu donirati SPERMU (litar-dva koliko treba) pa nek\' rodi mlada!
nema logike da Brad u ovim godinama masturbira a moze karati koju hoce.