Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je najrazvikanija glumica. Em je kao glumica nula, em je kao žensko sasvim prosječna. Ne vidim što je toliko veličaju? Negdje je čak i proglasiše najsexy ženom, a ja u gradu vidim desetine ljepših cura.
Bruka ovako cura ima, zgodne , nisu ruzne,..al đaba..nemaju ono nešto pa samim tim su prosječne bezlične i bezeze.
majko draga, odakle ti znas tita ti ko kome odg i ko je kakav, glumis psijhijatra na daljinu?? koje nebuloze! zakljucci su ti besmisleni fakat.. bez uvrede ali stvarno ne znas dovoljno o najboljem jaranu a da i ne pricam sta znas o slavnima i sta se desava u njihovim glavama! on moze biti u tvojoj tintari jadan, ali je nekome drugom zreo muskarac koji je shvatio sta zeli...a sam se vjerovatno stidi stvari od ranije... to ne znas ni ti ni ja ni bilo ko ovdje.. gluposti!
Meni je lično Angelina bolja, u svakom smislu, staložena je...dok je Jeniffer vrckasta. I logično da je Brad bio pored Jennifer samouvjereniji jer ipak bio je mlađi, možda mu je tad odgovarala ona, a sad mu odgovara Angelina, možda njega čini sretnim to što Angelinu svugdje prati i udovoljava njenim željama.
Ajd da ne diskutujemo o ukusima, je li, neko preferira ovo, neko ovo, tako da je pomalo infantilno raspravljati koja je ljepsa. Po meni i jedna i druga imaju nesto sto ce se svidjeti ne jednom, ne dvojici, nego milionima. Ali ako cemo uzeti Brad Pitta sa Aniston i Brad Pitta sa Jolie, tu nema dileme da mu je ova prva varijanta mnogo bolje pasala temperamentu,a i njegovom fizickom izgledu. Dok je bio sa Aniston vise je mario za sebe, bio zvijezda u pravom smislu te rijeci, bio obozavan, i seksi kako vi slengom znate reci. Pored nje je bio svoj, imao energiju, uspjesn i unikatan. Od kako je sa Jolie, sve je podredio udovoljavanju njenih potreba, slijepo je prati sta god da naumi i gdje god da krene, makar se njemu osobno ne dopadalo ono sto je ona za njih smislila. Sada je u njenoj sjeni, propao je fizicki, Jolie ga je ugusila.
Nas ces mozda i zavarati,ali sebe...?
I\'m Angelina, you Jennifer, c\'mon bitch, you see where Brad at
prije bih pojeo mokru carapu nego olizao bilo koju slavnu.....najbolja je vec pored mene :D
A ja nenormalnih cetalja coravih. Ovo je kvalitetno zensko. Gledajte i ucite. Nema potrebe za umjetnim noktima da izduzi debele seoske sake, nema potrebe za silikonima u zvaljama i grudima da izgleda ko funjara, nema potrebe za kvarcanjem da joj koza izgleda zategnuto da prekrije salo i nedostatke i flekace uvale vrtace kratere po licu,nema potrebe za puderima ruzevima k.u.r.c.e.v.i.m.a prirodno lijepa a vi k.e.nj.a.j.t.e sta hocete i ufatite se ovih turbo jeftinjaca
@LOL tebe neko osino mokrom carapom po glavi ajd sine umij se dodji sebi jenifer je najprirodnija zena na naslovnicama sve na njoj je lijepo i slatko da je polizes od prstiju do glave
ljudi, budite normalni.. :D licno volim anđu, aniston je bezzzze, kakvi komplexi i kakvi bakraci, vi ste ti koji imaju komlekse i to s razlogom :D ali iskreno, obje su imale operacije, ako nista ima google ako vas zanima :D
Je l\' tebi dobro??? Vidim, nešto napišeš, pa se sam sebi smiješ. Meni to liči na jako usamljenu osobu, koja sama sebe zabavlja. Idi izađi, prošetaj malo, očisti snijeg u toj vukoje.bini gdje živiš. Šta se kesiš k\'o kobila na mrazu. Očito si od dr.kanja na Jennifer pobu.dalio.
meni je ona i kao glumica ok i kao persona. usput mi je pomalo i simpaticna.
koji ste vi isk.ompleksirani i.d.i.ot.i to ni dostojevski nebi ospisao. pljuc! zenska nema mane,a vi se tjesite da su vase imale one 18 il 38 bolje....vase se razvalile u 20im pa vam prosto mrak padne na oci kad vidite pravu zenu koja u 40im naspram vasih metli izgleda ko avion. al kakko neko napisa to je genetika,cr.k.ni.te pace.nici
Ostavio si komentari u 11h i jos si ovdje, to govori samo o tebi kako si jadan, a tvoja pismenost je takodjer na velikom levelu \"vidjet\' ces\" hahaha. Dalje ti nemam sta reci, ocito da ti mozak nije u vniklu, pa ne razumijes poantu, a i kako bi kad si retardinjo ;).
To sto ti ne volis Angelinu nije zbog kompleksa ili necega drugoga, vec zato sto si srbin i zato sto je snimila realistican film o ratu u BiH!! Angelina je godinama proglasavana najljepsom zenom svijeta upravo jer je prirodna bez plasticnih operacija jer nije niti jednu uradila.... Ocigledno je da ti nemas pojma o zivotu, i nemas oci ako tvrdis da ti je ova Aniston ljepsa :p
Tebi je prvi komentar \'\'ogavan\'\' samo zato što tvoju \'\'ljubimicu\'\' neko smatra navikanom glumicom i prosječnom ženskom osobom??? Pa si opleo pljuvati kao da ti je napao rod rođeni, a ne neku prosječnu glumicu iz B holivudske produkcije. To više govori o tebi, da si jadnik začahuren u svom svijetu u kojem vjerovatno maštaš da si ti frajer a Jennifer tvoja \'\'treba\'\'. Idi bolan izađi malo van, okani se računara, vidjet\' ćeš u gradu mnogo ljepših djevojaka od ove razvikane i razmažene polovnjače.