Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidjet cu, vjerovatno.. do tad zelim ti sve naj.. naj.. od srca :)
Javi se mailom, možemo se friendly čuti s vremena na vrijeme. :)
Oh sreco pa zivot je jos ispred tebe,... ja sam 34 god.. Uzivaj u mladosti i dobro otvori oci, al`ne sumnjam da neces jer sam primjetila po tvojim komentarima da si jako kulturan momak, ... ja sam se jednom unesrecila i ne znam dali cu jos kada, na greskama se uci.. vjerovatno cu umrijeti sama.. :)
Nakon jednog emaila me sigurno nećeš volit nit šta. :) Meni je 26, živim u BiH, musliman. :)
Ako ti pisem mail osjecam te sve blize, znas ono sto vise volis to vise boli...plasim se... jer znam sta je to.. ali zasto ti meni nista o tebi? :)
Pa što mi to sve ne napisa u mailu? :)
Hahaha,, :) Ova mala drzava nema nuklearke,(Lichtenstein)tu zivim a radim u CH. Neznam sta ti ocekujes,mislim da nije lijepo nekog zavesi u zablude, ja sam vec dugo ovdje cak ne posjedujem ni BiH pasos.Nisam se odrekla svog rodnog kraja i to ne mislim u buducnosti. Ljeto trideseto sam iza ledja.Gdje ti zivis? Moze li se znati, i tvoja mladost godine? Ako hoces mozes mi napisat,, po zelji ali iskreno, ako ne i to je uredu. :) Pozzzz.... P.S. Postujem sve vjerne i vjernike, bez obzira koju vjeru pregaju ako moje ne diraju, ja sam Bosanka muslimanka.
Samo ti, mail neće pobjeći. :) Mada, hrabrost za šta? Ne šalješ mi nuklearne tajne neke države, u pitanju je obični email. :) Dobro došla nazad. :)
Pomoci.. zbog adrese, to sam mislila :) Ali izgleda da bas trebam pomoc, pokusavam vec 3x pisat mail i brisem :( nedostaje mi hrabrost. Obecajem da cu pokusat opet ali ne danas. Potrebno mi vremena. :)) P.s. Lijepa pjesma od ...
Pomoći oko čega? :) Not bad ali više mi godi ovo: http://youtu.be/SPUJIbXN0WY. A može i ovo: http://youtu.be/NY3VYW1DXH4. :)
Sorry!! Sad sam shvatila,, pokusat cu ali ako ne, hoces mi malo pomoci? Jedna lijepa pjesma? Neznam ja volim :) http://www.youtube.com/watch?v=HnlI0AbmflQ&feature=related
Kad prijeđeš mišem preko mog nicka pojavi se. Uglavnom, evo i ovdje: aladdin.7 (at) msn.com
Stani.. gdje je tvoj e-mail Gdje.. ja nisam nigdje uocila?
Ne znam ni sam. :) Činiš mi se simpatičnom, vjerovatno zbog toga. Imaš moj e-mail, imaš ovu vijest, bujrum. :) Neću više dosađivati. :) Lijep provod u Njemačkoj. ;)
Sutra kod mene prazni, priustila sam sebi i petak slobodno jer vec odavno zelim posjetiti rodbinu u Njemackoj. To upravo cu da ostvarim. Veceras putujem i vracam se nedjelja vece. Pa vidjet ce mo sta dalje. Dotle zelim lijepe trenutke :) P.S. Sama se pitam zbog ceg` si me izabrao :)