Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo pise portal koji ima na hiljade registrovanih laznih profila ...
Ja cu vam nesto priznati, ali neka ostane medju nama, ja sam Bakir Izetbegovic, ovo je moj lazni profil
Lazni profil STRASNO!!!
Ja ga nemam jer se nemam cim pofalit. Ali kad odem u Njemacku i kupim sebi iPhone, Audi, markiranu odjecu i budem putovao stalno cu se slikavat i objavljivat.
@SHOTMAKER tako je, ne treba svašta ni objavljivati tamo
Boli nas djoka!
hej kase sjetim prije BHT 1 svake subote i nedilje prinosio utakmice engleske premier lige, ja subotom gledo a nediljom nisam jer sam moro ucit al ja ko fol zalijem kahvu kad pocne utakmica jedno 10 minuta, i dok to prokuha dok se zalije utakmica je vec u 25 minuti i gledam cjelo prvo poluvrjeme
djesu sad ta vremena bože damije znati
Haj nek mi neko objasni zašto je ovo vijest ? Koga boli neka stvar jel ona imala instagram ?
xa xa
WAUUU CRKNITE DUŠMANI hahahhahah koja bolest od članka
E sad mogu rahat zaspati.sve sam kontao da li je pravi ili lazni
Dobro došla među raju