Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovakvim emisijama smijesno je ono sto se desi spontano, a ovakvo nesto 10 dana unaprijed dogovoreno izgleda samo jadno... Valjda zato publici i ukljuce svijetlosni znak "smij se" , da skontaju na vrijeme sta je smijesno.
Koja glupost! Nimalo interesantno.
...šta bi ova od kafane učinila...
znali bilo ko od vas makar trun engleskog..jbt
omg i ti stvarno bezveze lupetas,da nisi slucajno lektor ili sto bi zika rekao kolektor,detektor...
"Popularna Jen je na to kazala "Trebaš izbaciti sve staro, a unijeti novo", a Kimmel je odgovorio da je razbila nov sto" klix pismenost na nivou...
i ovako se "ponovljena" popularnost stice, takodjer...
bu.da.lu nit je.bi, nit kuci vodi...
ONA JE MALA MACA KAKVA SAM JA RIBA,POD ISTIM IMENOM SAM NA FEJSU
Sto je ne lupi ona daska po nosu kod prvog udarca.
OPPPA RAZBI GAAA HEEEEJ RAZBI STOLICU,HOP,OPPA RAZBI GA :DDDDDD
Sve za gledanost
Ajd sta se palite ko hepo kockice...cuj ovog meni bi lupila jednom he he koji si ti saldzija pa vidite da je sto skoro pa od papira znaci malo "akcije" al da je dobra ckapi to vala jest....i bolja bi fora bila da je njega drmnula ;.))
Meni bi lupila jednom i nikad vise
dobra pi.č.ka