Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga boli briga za ovim sponzorušama
otvorih clanak samo zbog naslova kad ono samo "Lipotica" a jeste se i pretrgla, majke mi oplakah od smijeha
emina najljepše ime
Amina da ali Emina nikako...
@Svercer Neda mi se
uskoro ocekujemo clanke sljedecih naziva prdnula emina jahovic napila se vode lijepa emina jahovic emina jahovic jela i napisal komentar "sad sam sita" emina jahovic stucnula a nije rekla ellhamdullila
@originaltaste4455 sto me nasmija! Ili ce biti naslovi tipa : Pogledajte kako danas izgleda Emina Jahovic za koju je Jelena Rozga na instagramu napisala Lipotica! Foto - Video - Sise!
zanimljivo ko sušenje kreča
To je to. Prestajem čitat klix
#MalaBezSandala
nemojte da vas čudi, počeli su odnedavno objavljivati recepte i smrtovnice na klixu
Je li ovo placen clanak, ili...? Jer ne kontam sta komentar od jedne rijeci od strane polupoznate pjevačice upucen relativno zaboravljenoj pjevacici znaci.
@Mister G. ko će ih znati ... ili je plaćen članak ili nam namjerno igraju po ganglijama
klix sve vise lici na zute novine\ portal... tuga
uzaludno potrošena minuta života da ovo pročitam
i šta je tu zanimljivo u komentaru