Bile bliske prijateljice
0

Jelena Karleuša "zabrinuta" za kolegicu s estrade: Plašim se najgoreg po nju

Klix.ba
Foto: Instagram/karleusastar
Foto: Instagram/karleusastar
Jelena Karleuša nastavlja s obračunavanjem s kolegama na estradi pa je tako ovog uputa kritikovala Anu Nikolić s kojom je nekada bila bliska prijateljica.

"Nažalost, ovih dana smo svi svjedoci tužnog ponašanja nekada divne osobe i nekadašnje zvijezde Ane Nikolić. Njeno okruženje, prijatelji i novinari kojima daje intervjue su uglavnom u paklu narkotika i utječu na Aninu 'krnju ličnost' na najgori mogući način. To je put bez povratka", započela je.

Dodala je da ovo ne piše zato što je Ana "svakodnevno vrijeđa", na šta je navikla te da iz sažaljenja i ne reaguje.

Screenshot: Instagram/karleusastar
Screenshot: Instagram/karleusastar

"Pišem ovo jer se ljudski i iskreno plašim najgoreg po nju. Ako ovako nastavi, ona možda neće doživjeti koncert koji najavljuje... Ljudi, zar ne postoji niko ko će pomoći ovoj nesretnoj ženi?", napisala je.

Ana joj nije ostala dužna - ubrzo se oglasila na svom Instagram profilu.

"Moja draga Jelena, jer ne mogu da kažem kolegica (jer ne zna da pjeva), tobože se sekira za mene. Preporučila bih joj da se ipak vrati na saigrače svog bivšeg muža i s njima se dopisuje jer ja za nju nemam vremena", navela je.

Screenshot: Instagram/ananikolicofficial
Screenshot: Instagram/ananikolicofficial

Dalje je spomenula da je trenutno u studiju, gdje radi na novoj pjesmi, koja govori o ljubavi. Smatra da Karleuša ne zna značenje te riječi.

"Ne bih da sebi i publici sutra kvarim utisak, jer pažljivo moram da otpjevam nekoliko harmonija. Može da mi bude gost na koncertu u Beogradskoj areni 7. oktobra 2023. godine, ali kao igračica u plesnoj grupi", zaključila je.