"Pozvala sam ga"
210

Jelena Karleuša tvrdi da ju je Kanye West blokirao: Jako se naljutio na mene

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jelena Karleuša se prije nekoliko godina hvalila da je Kanye West prati na Instagramu. Sada je otkrila da ju je u međuvremenu blokirao.
Najprije se osvrnula na vijest da će Kim Kardashian doći u Beograd ovog juna kako bi otvorila novu poslovnicu svog brenda SKIMS.

"Ne znam da li ona stvarno dolazi. Ako dolazi, drago mi je što će vidjeti Beograd. Ja sam fan njenog brenda, zašto da ne budem na otvorenju? Poslat ću joj poruku", kazala je Karleuša.

Na pitanje kako će Kanye reagovati ako je vidi u društvu svoje bivše supruge, odgovorila je:

"Evo jedna ekskluziva! Kada sam se pojavila na Vetements reviji u Parizu, Kanye se jako naljutio na mene, a ne znam zašto. Blokirao me na Instagramu, iako sam ga pozvala da dođe. On je imao neki problem... Balenciaga i Vetements imaju svoje klanove, tako da kad sam se pojavila tamo, više mi nije bio drug. Nisam znala zašto", ispričala je.

Podsjećamo, Jelena je 2022. godine branila Kanyea, nakon što je nosio majicu s natpisom "White Lives Matter" ("Životi bijelaca su bitni").

"Reći 'Životi bijelaca su bitni' je najgenijalniji način da se bijelci stave u isti nezavidan položaj kao i crnci. Jer sve je u životu bitno. Izgovaranje ovog slogana i njegovo hrabro stavljanje na jednu jedinu majicu bio je najveći doprinos crnačkoj kulturi koji je ikada dao jedan čovjek u moderno doba", napisala je, ali je ovu objavu ubrzo obrisala.