Dobila brojne čestitke
84

Karleuša podijelila atmosferu s revije u Parizu, javila joj se jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu

I. S.
Foto: Instagram/karleusastar
Foto: Instagram/karleusastar
Jelena Karleuša je nedavno nosila reviju u Parizu, a sada je na društvenim mrežama objavila djelić atmosfere te se zahvalila saradnicima.

"Čestitam jednom jedinom, modnom inovatoru i geniju Guramu Gvasaliji. Ovo je era Vetementsa u kojoj svi živimo. Sretna sam što sam dio ovog veličanstvenog povratka u modnu industriju i što sam svjedočila tome kako Guram Gvasalija radi i ispisuje historiju. Njegova posvećenost, strast, jedinstveni talenat, vizija i hrabrost da bude to što jeste su van ovog svijeta. On također ima ima najljepše oči koje sam ikada vidjela. Posebno hvala Kirillu i ljudima iza kulisa koji su dali sve od sebe da se ova noć dogodi", napisala je.

Na jednoj od fotografija je pozirala s Ronaldovom zaručnicom Georginom Rodriguez i Winnie Harlow, jednom od najpoznatijih manekenki na svijetu, koja joj se kasnije javila i u komentarima napisavši "Super fly".
Screenshot: Instagram/karleusastar
Screenshot: Instagram/karleusastar

Pratitelji su čestitali Karleuši na učestvovanju u ovoj prestižnoj reviji, a među njima su i Selma Bajrami i Dragana Mirković.

Brend Vetemensts je osnovan prije 10 godina i gotovo momentalno postao jedan od omiljenih brendova brojnih slavnih ličnosti, među kojima su Rihanna, Kanye West i Madonna. Osnovala su ga braća Guram i Demna Gvasalia. No, Demna je 2019. godine napustio brend i počeo raditi s Balenciagom.