Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Islam je jasan.postoje pravila..sve drugo je izbor pojedinca...
Islam se ne mjeri muslimanom vec musliman Islamom; sta ti mislis i sta hoces je tvoja stvar, dok Islam ima jasanu uputu i postupak po pitanju tog
To treba da je osobni izbor,a ne obveza.
Vjersko zatupljivanje
Pojedini se nazivaju muslimanima a pogledajte samo kakve komentare antiislamske ostavljaju ovdje. Nije islam samo otici na bajram-namaz.
Kakvi muslimani,ovo su ti sve UZP botovi,prekodrinske genocidlije i nase komunjare koji su muslimani samo kad treba ocrniti reisa i slagati kako im ne da u dzamiju,po mogucnosti kid Nenada na TV.
Nikad mi neće biti jasno to zbog čega je zenama opcenito bilo koja religija zabranila pokrivanje kose, pocevsi i od krscanstva gdje se zenama kaze treba odrezati kosa ako se mole u crkvi bez pokrivene glave. Sama ideja da ce se neko musko uspaliti toliko kad vidi kosu i mozda je napastvovati je suluda, jer ispade da su muskarci neke posebne zivotinje koje ne mogu suzdrzavati svoje nagone, a jos zene budu opet krive za to.
Hajd i nekako vjerovanje prije 1500,2000 godina, ali u 2022. godini gdje saljemo robote na Mars... Jos jedna stvar, nigdje nisam cuo da postoji nekakav fetish na kosu, nesto posebno sto privlaci muskarce pa eto, ali s druge strane eto religije ne brane prikazivanje nogu/stopala, a tu ima dosta dosta vise fetisha, a opet i tu nismo vidjeli nekakave napade... helem sve u svemu, zena treba imati izbor, hoce, nece.