Sad je samo malo manje ćelav
0
Je li Rooney uludo bacio silan novac za frizuru?
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje da je raji podjelio pare da ga zovu čupo :D
pa sine dragi tebi je kosa najmanji problem :D
pun ko brod a ruzan ko lopov......
moj jaran na fkiridi presadio kosu za 8.000 dolara i eno ga k\'o ringo star iz najboljih dana... al\' ozbiljno... ...a ovaj levat poletio 34.000 eura... vela havle, hajvana...
Ista mu fruzura kao kod mog 6- mjesečnog sina.
Kad je već bio pod nožem trebao je izvršiti transplantaciju glave.
panjkovic akademija nema fule ;-)
No, nakon posljednjih fotografija može se zaključiti da Rooneya nije teško usrećiti, budući da razlika između obrijane glave i njegove sadašnje frizure nije posebno izražena.
dobar je fudbaler i poklepa manekenke sve, a sto je ruzan to je druga stvar
moke je malo nervozan
a runiju rekli: da imaš kose češće bi zabijao.... ahahahahahahahh ahahahahahah
pa i Merlinu je neka rekla, javi se kad ti kosa poraste, a on shvatio bukvalno ahahaha mogu misliti Merlinovu facu kad mu je rekla: nije valjda da si mislio stvarno.... ahahahahahah
nije lahko biti ćelav.... valjda :-))))
Eo ga ko Šaban! C. Ronaldo kupuje Ferarije, ovaj Rooožni kupuje perike! Hahaha!
eto ga ko Tarzan
Papani,vidimo se za devet mjeseci!
Naš D.i.n.o. M.e.r.l.i.n je transplantirao kosu.Sad je gori sa tom presađenom kosom! Rooney kravlju balegu stavi na tjeme da vidiš kako će buknut.Sigurno mu švalerka rekla kad ti počne kosa rasti vidimo se.