Iznenadio publiku
33

Je li John Cena zaista bio nag na Oscarima: Otkriveno šta se događalo iza scene

I. S.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Nakon što su fotografije Johna Cene s ovogodišnje dodjele Oscara bile povod za brojne komentare, otkriveno je kako on nije zaista bio nag na pozornici.

Naime, na fotografijama snimljenim iza scene se vidi kako je on nosio gaćice s tankim trakama koje glumci inače nose kada snimaju initmne scene.

Kao što je poznato, prije njegovog izlaska na scenu je prikazan video iz 1976. godine kada je čovjek na 46. dodjeli Oscara trčao nag po sceni.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

"Možete li zamisliti da nag čovjek pretrči pozornicu danas?", upitao je Jimmy Kimmel publiku. Cena je provirio iza ćoška te je djelovalo da je nag. Najprije se činilo da se premišlja, a onda se na sceni pojavio prekrivši intimne dijelove kovertom.

Cena i Jimmy Kimmel su Holly Waddington uručili Oscara za najbolju kostimografiju. Ona je bila dio ekipe filma "Poor Things". Prije toga je ironično rekao kako su kostimi možda najvažnija stvar u showbizu.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Očekivano, njegov izgled je uzrokovao mnoge reakcije na društvenim mrežama. Iako je riječ o šali, neki smatraju da ovaj potez nije primjeren primjeren prestižnom događaju kao što je dodjela Oscara.