Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nego mene zanima iz prve ruke vi fanovi jeste stvarno šokirani ili ovi s klixa lažu opet
@kinggg Ma pusti Klix,od muhe naprave medvjeda.Čovjek hoće da se oslobodi brade i usput promoviše reciklažu što je pohvalno.
Lik je faca sa i bez brade. S druge strane vecina ovih nasih bradica obrijani bi pokazali svoje podbradke, izbacene vilice, zecje usne, oziljke i sve sta kriju ispod svojih dlakavih maski.
@muniza Reakcija mu kcerke sve govori. Jason Momoa (Aquaman): Molests touches Little Girl; www.youtube.com/watch?v=35K_4TcVWLE
@muniza kako ih pronađe u sekundi ko detektor metala hah ha.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
šok i nevjerica
Kakve veze ima brada sa reciklažom
Bud Spencer
Nije to bizaran razlog...
Bio je aqva, a sad je morski konjic.
Necu moc jesti 5 dana od tuge :(
Cek jel ovaj glumio mentora na lzn??
Samo se majmuni ne briju !
covjek progleda bez brade
Vidi se na videu da je u aksam hodao po smeću, dakle naograjis’o
Bez brade je 'to die for'. S bradom ga ne bih ni primjetila
niko nije to die for, to samo pokazuje koliko si plitka
pročito tekst koliko buhara ima u bradi.. sad je isti Čombe
Oooo sladak
"Jedna od najvecih tajnih Hellywood je pedofilija" - Cory Scottt Feldman ( djeci glumac s decenijama iskustva u Hellywoodu) Momao miluje kcerku www.youtube.com/watch?v=KCKtzUgHc_I
FACA JE. i s bradom i bez brade