Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako bude na mamu i dajdzu,opet medalje!Cestitam!
Čestitke..
dobi i ona Oskara ko i Danis Tanovic
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
cestitam na rodjenu al me zanima ko je imao dobar zeludac pa joj ga napravio.
Neznani heroj....
neka joj je dijete živo i zdravo, ali mi nije jasno da sebi velika vijernica na tako visokom položaju dozvoli da rodi dijete a u rubirici ime oca prazno................
I dalje je misterija kako će se prezivati
Ante, dje Ante, lijepo hrvatsko ime, ili Krešimir itd... Tražite neku samosvijest... Pa na zapadu niko nece dati neko hrvatsko ime..
Pa koja bi budala. Jesi ti svjestan da kad izadjes sa poganog Balkana,hrvatska nacija slovi za najgluplju na svjetu,osim toga je i zadnja rupa na svirali...ovo se ne salim,ovo ti ozbiljno kazem. Uglavnom vi u blakanskom svinjcu imate samo sami o sebi visoko misljenje,za ostatak svjeta ste zadnji konjusari.
Ja bih da se zove Hašim ili Uglješa
Sta mislite da je bilo ukrižati Janicu i Modrica? 😂😂😂😂😂😂😂😂 Svoju čeljad bi morali kriti. 😂😂😂😂😂
Moj komentar nije imao ni trunku nacionalnog. Ljudi, zar ne vidite da ste oboljeli od nacionalizma?! Evo, zamisli da je bilo ukrizati Janicu i Ramiza. Celjad bi u karanteni morali drzati.
Ja sam bosanac, a vi se dijelite u te vase torove i branite ih. Daleko su vas doveli, a tek ce da dovedu. Ako je netko lijep, lijep je. To ne poznaje granice, a posebno ne nacionalne. Ali bolesnik u svemu vidi tu svoju bolest. 😬
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jest ružna. Ko se na ovo pope.
@klimbim Heroj
@klimbim Heroj
Nek se zove zvezdan.