Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...hairli bilo...vjera je privatna stvar pojedinca...
Da li ce se ikad desiti da se neki milijarder/ka vjenca za nekog siromaha ?
Presla je ona na dijamante i milijarde a ne na Islam!
http://www.youtube.com/watch?v=rKi3LBhw38U
Njen brat Jermaine Jackon, bivši član grupe Jackson 4 je devedesetih prešao na islam i uzeo ime Mohammad Abdul Aziz. Postojale su čak priče da je i Micheal isto uradio zahvaljujući uticaju brata, a i za Janet se šuškalo da je prešla na islam. Dobra stvar je što neće morati mijenjati ime, a ja vjerujem i danas-dan da je Michael umro kao musliman, pa treba istaći da je jako lijepo što ovako poznata porodica je pronašla pravi put kroz ovaj ili onaj način.
Ne prelazi ona zbog decka nego zbog toga jer se uvjerila da je ISLAM jedina prava vjera. Krscanstvo a posebno hriscanstvo vise vuce ka ateizmu, idolopoklonstvu itd nego ka vjerovanju u jednog Boga. Ona je bas kao i njen brat rahmetli Michael odabrala pravi put a dusmani ce da crknu od muke. Neka, i trebaju da crkaju. :D
E jesi nasao koga ces citirati! hahahaha cuj Njegos, blentava seljacina koja je sricala ovakve i slicne gluposti. Sve bi to kao i moglo proci da Njegos nije bio fashisssta 1/1.
amerika cijela ABD............
\"Ćud je ženska smiješna rabota! Ne zna žensko ko je kakve vjere, stotinu će promijenit vjerah da učini što joj srce žudi.\" Prevod na govorni jezik za ovog maloumnika par komentara iznad: Zenska ćud, karakter, nacin razmisljanja je nama muskarcima smesan, Ne zanima zenu ko je kakve vere Promenice ih stotinu da bi zadobila ljubav voljene osobe. Ako ti ni ovo nije jasno izvoli se u.biti.
neka radi svako sta hoce od svog zivota, prelazili su na krscanstvo i na islam te na budizam ... PA STA?! kao da je to neki big deal ... ko voli neka izvoli!
pare nisu problem, sigurno je udara dobro.
Sad je Dženeta nije vise Janet :D
Pravo pitanje je : Da li je musliman mladoženja ? Pravi musliman ekstravagantne svadbe ne pravi i ne rasipa bogatstvo na ovosvjetske užitke. Prema tome , sve je jasno ko dan :-)
Zbog Islama su ubili i Michaela Jacksona ...
gdje ga nadje :D
Morel kako ime promjenit u Halida?
@commi, a da li su dvije vjere istovremeno hairli ?