Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poserem se na Petu. A popišam na Au-Mau.
Najokrutniji je ove godine bio komitet prema malom torpedu :((( Niko nas ne voli, zivot nam je ko Koketu otisao dodjavola ....
Ja kad vidim na nekome bundu od krzna najradije bi ga pljunuo.Pobiti nekoliko desetina zivotinja da bi nosio bundu koja ti ne treba je odvratno.Da zivi u Sibiru pa hajde treba ali nositi da bi bio vidjen i pokazao status...fuj.
Dok je sirila sranja i valja bilo je ok. Bila je poznata, bogata i slatka. Sad odjednom nekom nece niz dlaku pa je opet omrazena. Samo da ne zavrsi kao njen brat kroz par godina!
Vidio sam je uzivo, mogu vam reci da je skroz dobra, ima guzu za 10.
kako jedete zivotinje, a sranja zestokog..
Ja se p.o.s.e.r.e.m na sred Av-Mau a posebno na onog mladica sto radi za njih a zvuci kao p.e.d.e.r. A vjerovatno i jest :-) jednom cu ga prebit kad ga vidim
Ljis, pos.erem ti se pravo u usta :-)
Iako ne volim PETA, cinjenica je da su u toj porodici Jackson sve same moralne nakaze.
K U R V A
vidimo sto ingorises ahah Upravu su ljudi...
Ignorišem sve što kaže PETA.
http://pics.blameitonthevoices.com/042010/peta_facts.jpg