Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
danas mozes biti sve, mozes biti malo hriscanin, pa malo musliman, pa malo ateista, pa malo posten, pa malo kurva....................malo ko ima istinsko opredjeljenje........
ovo neko novo ruho? :)
@thewhisper nije Tihi.......ovo je moje staro "ruho"...........ali cu uvijek biti ili ogledalce ili mirrorce ili spiglica...........a mozda i retrovizorcic jednog dana.......... morgen Šapat !
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
boli me.. K. hvala.
Jedva cekam novi album, da je slusam kako cijuce na misiji nacin.
Janet Mason je bolja
Ja nisam odavde ja sam doso na biciklu
Skida se nikab kad se hoce.
eh da je uspjela unovčit staru mindžu za onih muževih 500 miliona iz predbračnog ugovora valjalo bi
Niko nije picu tako dobro a zakratko vrijeme unovčio ko Janet
ne zanima nas...
kud je bog ne uze umjesto jacka nema ogavnije zene osim beyonce bljakk
...a đe nikab ?
de princ
...a đe nikab ?
For real bitch?
poručivam joj da je carica , ogluli ga ja bi ga ogulila jos nek da za alimentaciju kad je znao praviti nek da pare hahah !
A eto ona se otimala da ga ne primi i da joj ne napravi.
@cvetasti neznam to
šta se mene tiče, ona se može razvesti od scene....
izgleda bolje od pola 30godisnjakinja što bi isla sa scene carica !
@dieVerboteneFrucht kakve veze ima izgled i sa čim? Janet je prilično netalentovana u odnosu na svog brata Michaela... a ti se divi nekom samo zato što mlađe izgleda nego što jeste....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)