Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast... Aerobik ZAKON! Kakve dijete, samo suze i znoj!
svaka cast baba :)
ma baba ko baba, ebo ti americku propagandu, eto oni mi lijepi, pune nam glave sa kim kardashian ili megan fox i prikazuju ih ko neko olicenje ljepote a tek na nekim slikama paparazza vidis pravu istinu. i sad mi je i baba od 73 godine bomba, ma pr.nula u shishu davno
Ma moze vala komotno i mene da okrivi za svoje probleme.... Barbarella, eh Barbarella...
I tvoja ce jednog dana imati 73 ;-) pozelices da je ko Jane ;-)))
ne mislim, ne dO Bog da mi \"zena\" tako bude izgledala u 73-oj tim vise sto sam i sama zena :O a naravno da je njeno davno proslo, i ne kazem da ona i dalje mozda nema normalnu figuru ali 90% ovoga na slikama je photoshop. Hajde zamisli kozu jedne 20-togodisnjakinje naspram 73-godisnje babe, grudi 20-togodisnje djevojke naspram mlohavih grudi babe od 73 godine i i ako kazes da je uredu da se ona na taj nacin eksponira, ja ti nemam reci nista osim da s tobom nesto opasno nije uredu.
Da ponovim: Overphotoshoped Pogledaj sliku ispod: http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2008/04_01/editorsairbrushing4_468x425.jpg
daj boze da budem ovako lijepa u 73 godini.
Ti misliš ako ti žena u 73 izgleda kao da je grobaru s lopate pobjegla da i sve druge moraju tako izgledati.
overphotoshoped
da, garant uzivo izgleda ovako kao na slikama, i taj \"veliki broj djevojaka\" ce izgledati savrseno nakon profesionalne prerade slika, sta ti je ;)
@bljak Ova baba izgleda bolje od velikkog broja djevojaka
Ja stvarno ne znam ko moze uzivati u pogledu na 73 -godisnju babu
Jane slobodno se javi na [email protected] ;)
Kada ovca zeli da bude janje
HARPER BAZAR ILI JE PRIJE HARPER BIZAR