Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AKo je brz u krevetu ko na stazi nista od njega.
emulgator (e 471) = svinjska mast Muslimani koji ne znaju gdje ima svinjetine neka malo pogledaju sastave hrane koje kupuju !
vala jedva cekam da blejk uzme bolta vrijeme je! nesto mi je simpaticniji
nešta zavrće i odvrće po mikseti ko da zna. idi botu trči!
\"Mogu biti biljnog ili životinjskog porekla. Mogu se proizvesti iz genetski promenjenog kukuruza ili soje, ali još nije moguća konačna procena delovanja tako proizvedenih masnih kiselina. Smatraju se bezopasnima.\" Nigdje nije navedeno u ovom primjeru, od kojeg zivotinjskog mesa mogu biti, tj. navedena je samo 1 varijanta biljnog porijekla da mogu biti - kukuru ili soja, a gdje je drugi komad istine, koji naravno uvijek kriju !?
BOLT JE KING
gospodo sa klix-a...kako to da kod vas nema vjesti da je messi partijao do zore i da se ulesio da su ga kuci nosili...nista manje pijan nije bio ni Xavi...da je bio neko drugi to bi kod vas bila udarna vjest...
A Šveđanke? Šveđanke su preslušano gradivo.
partijali? jezika i gofana
dernečio je i fazlija s njima
Nista bez narodnjaka i trubaca
@072 Je.b.o li ti tender ma,ma,ru vlašku!
Sta nije uredu s vama???
ima i drugih sto piju i guze poslije posla pa ih nema na vijestima, koga interesuje sto more neki bravar il elektricar bez viagre da udara. a emulgatorima poruka, imas vise stete sto pijes klorisanu vodu od bilo kojeg emulgatora kojeg nemeres da izbjegnes pri kupovini, ..al @123 bilo bi pametnije da dajes savjete kako izvesti tender po pravilu
to su masoni smislili da nama bosnjacima podvale,ublehasi
e 471 nije suko uticnica http://www.lghemija.co.rs/Proizvod.asp?intProizvodID=247