Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jade je engleski low class trash. I vi nas trujete ovim glupostima iz moronskih engleskih tabloida Suna i Mirrora. Umire u reality showu..Boze sacuvaj.
Jodie je showbiz zvijezda (zvijezda Big Brothera)... logično da je u toj rubrici bez obzira šta se pisalo o njoj
RUBRIKA: Showtime NADNASLOV: Showbiz NASLOV: Jade Goody ostalo još mjesec dana života OBJAVIO: Sarajevo-x.com Malo je reci da ste idioti!!!
Fakat, uzas, rak grlica maternice a nema ni 30 god. Kod nas ima zena koje za cijelog svog zivota ne urade papa test, a u razvijenim zemljama je vec u upotrebi preventivna vakcina u borbi protiv toga.
Grozno. Life sux!
curi je tek 27 godina...ona je najbolji primjer kako rak grlica maternice zahvata sve vise zena do 25 godina. u britnaiji ima svoj reality show koji od augusta prikazuje njenu borbu s bolescu, cak ima i trenutak kad joj doktor saopstava da se rak prosirio na mokracnu besiku i da za nju ne mogu vise nista uciniti