Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...koja bi ti vjerovala kad ti je izraz lica ovaploćenje lucifera himslef :)) ...šalu na stranu, ti bi odglumio đavola bolje od njega samog...
On je kralj i jebi vjetar boli ga racku
Niko drugi,..
Jedan od najboljih glumaca svog vremena, mogao je glumit sve!
Ne bi se zacudila kad bi neka lujka pristala da mu ispuni zelju za jos jednom romansom, pare cuda cine.
tako ti grah pao.
Idi ba Džek truho si i šupalj ko panj. Trebalo bi ti 16 vijagri.
Udji na ekskluzivu i nadji koja ti se sviđa tvoja je!Sve traze bogatog "mladog" covjeka..i omiljena im je pjesma Zeljke Samardzica- Zaar ne znaas da prava ljubaaav godine ne brojiiiiii
E moj Jack, odprilike i mene isto ceka! Budem sa jednom a drugu gledam i tako sve dugi niz godina i sad sam ko panj. Tjesim se dami je takva sudbina-sudjeno.
drtino perverzna fataj se zlatne slajfarice
Here is Johny!!!
http://tinyurl.com/okf54so
Uranio,oo. Jel ti ovo najveći problem? Onda dobro.
Umri ko te beje
A mozda ima ponesto i u godinama, nerealnim prohtjevima. Iskrena ljubav sa mladjom...sad jedno sponze takve dolaze u obzir. Inace kao glumac, jedan od boljih.
provaljen si hahaha