Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sta vas briga ako je neko fan beyonce??? @hohohoh zasto ti ovo citas,ako ostalima govoris da procitaju nesto pametnije???tako si odmah i ti glup!!! I ako mislite davati tako odvratne komentare,zasto onda i citaate ovo???ima neko oga ovo i zanima!!!!
Pa sta ima veze, ako je Obaminim kcerkama idol Beyonce! Bolje i to nego da im je uzor Rihanna......od nje nista ne mogu naucit! a Beyonce bar zna pjevat ako nista drugo. :)
@wtf hahah...inace Beyonce cita portal sarajevo-x i jaaaaaako ce se uvrijediti kada ovo procita....hahah...
jadan onaj kome si ti uzor glupaco glupa!da imas i malo pameti ne bi se hvalila tako jadno po medijima...svasta! pa normalo da ce se ugledat na vrtirepku, ko jos zeli bit naucnik, profesor itd...
ma necu nista, ustvari hocu... sazalit cu se na tebe, jer tacno mogu zamisliti tvoju jadnu psihu... uzmi pa procitaj nesto korisno! ;)
šta je vama...??? šta je šta ho\'s, koga briga za ovu vijest!? briga mene :-))))))
briga mene, sta je sta ho\'s
koga briga za ovu vijest!? sta je vama...???