Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi brazilci pokarindzase sve zene !!!sammir ,dudu u hrvatskoj.ronaldinho i ronaldo u italiji i spaniji.diego u svabiji. SAMO NAS DIJAMANT NE ROKA NISTA!!!
mogo bi smršat malo.
Na Indexu pise da se radi o Cristianu Ronaldu, koji je priznao ocinstvo nad Alexom, a ovi sa Sa-xa pisu o Brazilcu Ronaldu. Kome sad covjek da vjeruje. Pose.rem se na danasnje novinare koji nemaju nimalo originalnosti... ne znaju cak ni kopirati kako treba
Ja sam otac petogodišnjeg Alekse
Neka, neka Roni samo deri...
za mene je ovo daleko najbolji nogometaš, koji je ikad igrao, dva puta svjetski prvak, zlatna kopačka, par puta liga prvaka, španjolsko prvenstvo, tri puta najbolji igrač svijeta.....da ne nabrajam dalje.... što se tiče ostalog ne bih se mješao, posebno ne u sexualni život...
Na svakom kontinentu po jedno dijete! :)
Nisam ni rekao da je nevin, naprotiv, prvi dio komentara se odnosio na njega i njemu slične, znači posij, pa onda lutaj svijetom tražeći.
@komentator ajd ne seri...eto on nevin pa ga ona preveslala.... jadno dijete.
Koji život, posij po cijelom svijetu, pa onda traži DNK testove, jer je frndulja bila sa još 6464321 muškaraca pa jadna nis sama nije sigurna ko je ustvari napump\'o.