Ricky Martin
0
"Ja sam homoseksualac"
Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Live and let others to live, :) Ne shvaćam toliki govor mržnje! Zar nije bolje da svatko bude otvoren glede svoje seksualne orjentacije. Pa bolje nego da laže drugome ili sebi.
Jaka stvar de ga zaprdi Dodiku i on je guzicar
Neka je priznao. Sada će svijet uvidjeti da su to normalni ljudi...
He he, pa znalo se to odavno, sjećam se jednom na tv kako ga je jedna srpska manekenka provalila, pitali je na Pinku čini mi se, nakon što je s njim snimala spot, je li joj zgodan, što misli o njemu i tako, a ova: \"Ma pederčina bre!\" :) Obzirom da je dotična izgledala ko avion, nije bilo razloga da joj se ne vjeruje.
jebiga sad !!!!!
zamisli koliko nekog zaboli k..cina kako jednom smrdljivom afganu netko izgleda? zaista ne mogu spavati, samo o tome mislim ;-)))
šta se moglo očekivati,katolik,lijepo pjevao u crkvenom zboru i osladilo mu se
šta se moglo očekivati,katolik,lijepo pjevao u crkvenom zboru i osladilo mu se
malo je prestar za katoličkog zbora
Ja samo zelim da Vas obavijestim da smo AKADEMIK i ja u lijepoj pederskoj vezi. Hvala ti Ricky, lakse mi je odmah priznati da ga primam u bulju.
nije valjda :(((((
i PIPO je p€dercina pa se ne folira ha ja
bolestan um,
nista novo.....@ tv mraka, i Afganci rade svasta sa muskarcima mladim...a i jos prije su i visoki ljudi u Osmanskom carstvu u hammamima imali momke (kao i u Rimskom carstvu i staroj Grckoj), tako da to njima nije nista novo
EVO PRIZNAJEM I JA SAM