Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma briga nju za koga ona pjeva, ona zaradjuje pare i to je to.
I Bora Corba je pjevao SDS-u na predizbornim skupovima 1996 godine. 15 godina poslije na proslavi nove godine u Novom Sadu, niko ziv mu nije dosao. Tako da su koncert oktazali. Kada ti karijera krene niz brdo onda pjevas mafiji, politicarima, zlocincima i diktatorima. Danas vise niko ziv ne slusa Djordjevica jer je prevazidjeni mali Slobin fasista. Ne cudi me ni za J. Lo.
Nemojte tako...nije znala...O.o
Pa J.LO otpjevala za cenera. Ovi naši jolpazi pjevaju od straha đabe ili za siću. Pa kada naprav koncert za raju onda ih išamaraju da glava bili.
...štali su tek inkasirale multinacionalke vodeći proizvodnju u pakistanima i sličnim genarlaskim "državama"...i usput svjesnim nemarom pobile hiljade nesretnika koji su rintali za 2 $ sedmično...
da su imali ista bolje raditi nego rintati za multinacionalke, za 2$ sedmicno, oni bi to i radili, zar ne...
...svakako...sve su to posljedice kolonijalne vladavine i "civiliziranja urođenika", kako bi to lijepo pojasnili englezi/francuzi/španci...uostalom, nešto se ne sjećam da je klinton / bush pizdyo na onu pijanduru jeljcina koji je stvorio ruske oligarhe...abramovič i ja smo 99 vozili isti auto...s tim što ja ne stigoh ukrasti 70 kompozicija nafte, svaka po 300 cisterni :))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
je li pjevala americkim dikatatorima koji drze nevine ljude u gvantnamu?
Ti znas da su nevini? Sigurno radis tamo pa poznajes te ljude?