Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imaam 43 godine i jos sam nevina. Je li to normalo ?
imam 11 godina i nisam nikad spavala sa deckom. jesam li normalna?
pa sta ima veze nek se bubaju,ja sam za svoj 18 bubno boljeg poklona nisam mogao dobit sve se stipo po guzici ne mogu da vjerujem da sam to ja,polako dok se stekne punoljetnost pa udri.
admine, samo onako usput. dijete ti yebem ono najmanje po ko zna koji put. yebo ti sebi mater a uzivo i ti i ona kyrva.
jel ga i popusila u 14???????????????????????????????????
ma drolja
A dobro, ovi clanci me pocinju nervirati. Koga zanima da je ova \"fina dromfulja\" izgubila nevinost u 14?! :/ Tuga
hahahahah...koja glupaca...imas i na sta bit ponosna... eee da su sve nase ko ti ja bi neki dan za novu godinu guzio al nista...:P:P:P
ja sam poceo drk.at u obdanistu sa 4 godine. A nevinost izgubio u 21. znaci dr.ko sam punih 17 godina. aktivno. a i sad ga ponekad bacim. evo sinoc sam recimo karo,a jutros ga bacio. ne meres naviku tek tako iscerat.
e jesi staromodna u pm, i p0serem ti se na ponos sto se nisi guzlla 3 mjeseca dromfuljo
imol ko da mu ga zaprdim da i ja izgubim nevinost
Pročit\'o članak i otiš\'o da se poserem, pročeralo me nešt\'
Hej, moja draga Ashley... bas si jadna! Kao da je to o cemu pricas nesto na sto bi trebala biti ponosna, ccc... svasta! Kad ti u braku otvoreno govoris o svojim ranijim sexualnim iskustvima, nema od tog braka nista.
İma pravo staromodan mentalitet :D:D:D izgubila nevinost sa 15.. Sa koliko li onda gube nevinost ove sa modernim nacinom shvatanja sa 4 :D
ja sam nevinost izgubila sa 22........a ovoj 15.normala...svasta