Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je skupo ne znači da je lijepo i s ukusom. Njih dvoje su hodajući kič.
Izete, postoji jedna odjevna marka, najskuplja od svih. Zove se Brunello Cucinelli. Na sebi nema nikakvih oznaka, natpisa, pa čak ni loga. Ne kopiraju je zbog toga ni u Kini ni u Indiji. A skupa je ko vrag. E to nose oni koji imaju love i stila, diskretno, a najbolje bez premca. Njima je samima bitno da imaju najbolje na sebi, a ne da se pokažu drugima. To je linija jasna između stila i papanizma. A ovako ste samo svi vi, tebi slični samo jedan veliki reality show.
Evo meni je Brunello Cucinelli toliko jednolican, dosadan, jednostavan i nemastovit da me apsolutno ne privlaci. Sastav dobar al dizajn suvise jednostavan da opravda cijenu. I ne znam sta u Kini imaju da iskopiraju pamucnu majcu dugih rukava, jer takve stvari BC prodaje. Eto tako da ne seri, mozda vole neobicnije stvari .
Stara narodna: " Kad majmun ima i po guzici maže".
Jarane, džaba ti je !
nazalost, bili seljaci ili ne, imali konjsku ili krokodilsku glavu ili ne, vi nikada necete moci otic tamo dje oni nit cete imat onoliko koliko i sta oni imadu. pase proseravajte sa 2km udjepu barem do Bozica 2020.
klix fala za ubaceni clanak. ovde je jos jedanput pokazano ono po chemu su bosanski muslimani poznati u svjetu, a toe ekstremna bolesna pakost na druge koi su bolji, uspjesni i koji imaju i mogu. na osnovu bolesni pakosni komentara poremeceni likova pretpostavljam uglavnom bosanski muslimana koji iputem ovog clanka sa ubljedljivi 95% usrani bolesni komentara potvrdjuju poznatu teoremu o bosanskoj neizljecivoj bolescurini-pakosti.
Opet lik u trenerci haahha
ljakse ko i on...dzaba mu hotel i euri
Poznato nam je da imate para, da putujete ali je pitanje da li nesto na putovanjima i naucite, da kupite odjecu raznih boja, jos samo da nam pokazete sta jedete, pijete, itd, itd...dosadni ste i drugi imaju novac ali imaju i mjeru i vaspitanje pa to stalno ne pokazuju ljudima koji zive u zemlji sa pola miliona nezaposlenih i gladnih!
kad se šuga razapne stara izreka
Koliko su vam platili da objavite ovu bezveznu vijest?
Imal koja slika kako sjede na wc solji
Kakav par ultra papaka za nepovjerovat hahaha
@lektor1991 papaka? po chemu to? akosi ti yebote tata uguzicu
Oni meni pravi papci
Vakat im je djecu rađat, očigledno se dosađuju.....
I jedno i drugo su napaćene osobe kojima je u cilju kurčenje. Eto on ima pa nek se pokaže. Čitati ćete vi o tome kako je Izet prop'o za 5 godina otprilike. Ko Alan Iverson npr..
@Exigne propo nepropo tise rodijo propo yebotija mater uguzicu smrdljivu
@esubhanala Ne guraj nos u moje dupe pa ti neće smrditi
Može seljak otići sa sela al nikad selo iz seljaka