Kraj ljubavi
134

Ivana Knoll otkrila da je raskinula s dečkom nakon 13 godina veze

Klix.ba
Foto: Instagram/knolldoll
Foto: Instagram/knolldoll
Ivana Knoll je pratiteljima na društvenim mrežama otkrila da je raskinula 13-godišnju vezu.
Bila je u vezi s poduzetnikom Antom. Hrvatski mediji su ranije objavili da je on direktor istarske firme koja se bavi gradnjom nekretnina. Rijetko su se zajedno pojavljivali u javnosti.

"Nakon 13 godina u vezi, nije loše biti slobodna. Ništa se nije dogodilo, hvala Bogu. Život nas je promijenio, ali on će uvijek biti moj broj jedan, moja najveća ljubav. Znate, nekad se nešto ne može ponoviti. Uvijek ću ga čuvati u srcu i držati njegova leđa", navela je na Instagramu.

Prije je često objavljivala njihove zajedničke fotografije, ali je to prestala raditi nakon što se proslavila navijanjem za hrvatsku reprezentaciju. Ranije je navela kako joj smeta to što je stalno povezuju sa sportašima.

"Nisam bila ni s kim u vezi, a toliko me razapinjete s tim. Dečko mi je arhitekt po struci, no bavi se zapravo građevinom", kazala je.

Podsjećamo, prije nekoliko dana je otkrila da je kupila stan u Miamiju. "Upravo sam kupila svoj prvi stan u SAD-u. Nije velik, ali je moj i naporno sam radila za njega! Zauvijek ću biti zahvalna svom tati koji me odgojio da budem samostalna, još od djetinjstva. Prije nego što sam došla u Miami, znala sam da će to biti moja baza, ali samo baza, jer ova buntovnica nema stalnu adresu", napisala je uz fotografije.