Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok ima love velicina djevojkama nije bitna
nije mali nego mu je zima :D
pa sta ako mu je mali .. ili ako je kao smoki .. ja bih se udala :D
GLUPA TALIJANKA! JA BIH JE NA NJEGOVOM MJESTU KAZNILA SA NEKOLIKO STOTINA HILJADA EURICA KAZNE PA NEKA OPET OVAKO GLUMI !!!
Ja mislim da je taj Beckham nevin, a da mu je mama prostitutka
Ovo je jos jedna potvrda da su Italijanke seksualno ugrozene. Jadan Beckham,,,jestel mu vidjeli uplasene zbunjene face. Jadan covjek ..gdje mi je zuta gumena rukavica? lol
Kako bi joj šamarčinu zveknu na Beckhamovom mjestu... xD Pa zamisli da neki novinarcic uhvati hedi klum za p****, mislim da bi ekipa sa strane još navijala da ga se dobro idegeneči. Koji novinarski jad.
E je8o majku ovi novinari koji pisu ove textove za sa-x, valjda pogledaju klip i vide da auto nije crne boje, vec tamno zeleni Audi , a kretena...
A godra mu, ocam. Al` stvarno je nikakva novinarka. Uči od onih sa Alfe, finih, smijernih mahaluša.
Prava pionirska.
ALI GA JE IZOFIRALA ŠTO JEST JEST :-)
Posto je to bila vijest od internacionalne vaznosti,mozemo da odahnemo,jer ipak nece biti smaka svijeta 2012 sad kad i to znamo. Mozemo mirno da nastavimo sa svojim zivotima. What a relief!
Neka im , oce se igrat zvjezda
ja odavno nista jadnije od ove zute prostakuse nisam vidio treba je u sudan poslati da joj odrezu klitoris :D
Neznam samo kako se može utvrditi dali je mali ili veliki ako k nije u erekciji ??